Інгредієнти:
- 250 г макаронів (наприклад, пенне або спіральки)
- 100 г шинки (кубиками)
- 100 г маринованих огірків (дрібно нарізати)
- 100 г вареного горошку (консервованого або свіжого)
- 1 маленька червона цибулина (дрібно нарізати)
- 100 г твердого сиру (наприклад, Емменталь, кубиками)
- 2 ст. л. майонезу
- 2 ст. л. сметани або йогурту
- 1 ст. л. гірчиці (бажано діжонської або німецької)
- 1 ст. л. яблучного оцту або соку лимона
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень (кріп або петрушка) – для подачі
Приготування:
- Відваріть макарони у підсоленій воді до стану аль денте, процідіть, промийте холодною водою й остудіть.
- Наріжте всі інгредієнти (шинку, мариновані огірки, сир, цибулю).
- Приготуйте заправку: змішайте майонез, сметану (або йогурт), гірчицю, оцет, сіль і перець.
- Змішайте макарони з іншими інгредієнтами в мисці.
- Заправте салат підготовленим соусом, добре перемішайте.
- Дайте настоятися в холодильнику 30–60 хвилин для кращого смаку.
- Перед подачею посипте зеленню і подавайте охолодженим.
Цей салат чудово поєднується з грильованим м’ясом або сосисками.
Guten Appetit!
Комментариев нет:
Отправить комментарий