Приглашаю авторов контента к участию в блоге и расширению аудитории доступной вашему контенту

  Как стать одним из авторов блога "Проверенные кулинарные рецепты" Думаю пришло время оживить эту актуальную для всех тему: ...

воскресенье, 9 февраля 2025 г.

Салат "Олегарх"

 


Це багатий за смаком та інгредієнтами салат, який
має цікавий контраст текстур.

Інгредієнти:

  • 200 г копченого або запеченого м’яса (яловичина, качка або індичка)
  • 100 г сиру пармезан або іншого витриманого сиру
  • 1 авокадо
  • 50 г червоної ікри або форелі слабосолоної
  • 2 варених перепелиних яйця
  • 1 невеликий пучок руколи
  • 1/2 свіжого огірка
  • 30 г волоських горіхів або мигдалю
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. меду
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти: наріжте м’ясо тонкими смужками, сир – пластинами, авокадо та огірок – кубиками.
  2. Змішайте заправку: з’єднайте оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль і перець.
  3. Викладіть на тарілку: спочатку рукколу, потім м’ясо, авокадо, огірки, сир і горіхи.
  4. Полийте заправкою та акуратно перемішайте.
  5. Додайте перепелині яйця (половинками) та ікру перед подачею.

Салат виглядає дуже святково й розкішно, як і личить назві "Олегарх"

Комментариев нет: