Приглашаю авторов контента к участию в блоге и расширению аудитории доступной вашему контенту

  Как стать одним из авторов блога "Проверенные кулинарные рецепты" Думаю пришло время оживить эту актуальную для всех тему: ...

четверг, 30 января 2025 г.

Салат із смаком ніжної свіжості.

 

Салат із пекінської капусти, кукурудзи, горошку з морквою, яєць та майонезу.


Інгредієнти (на 2 порції):
  • Пекінська капуста – 200 г
  • Кукурудза маринована – 100 г
  • Горошок маринований з морквою – 100 г
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. ложки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за бажанням

Технологія приготування:

  1. Підготовка капусти

    • Пекінську капусту добре промити, обсушити та дрібно покришити.
  2. Підготовка яєць

    • Яйця відварити круто (10 хв після закипання), охолодити в холодній воді, очистити та дрібно нарізати.
  3. Змішування інгредієнтів

    • У мисці з’єднати подрібнену капусту, кукурудзу, горошок з морквою та яйця.
    • Додати майонез, посолити та перемішати.
  4. Подача

    • Салат викласти в сервірувальну тарілку. За бажанням прикрасити зеленню.
    • Подавати охолодженим.

Смачного! 😊

Комментариев нет: