Салат із пекінської капусти, кукурудзи, горошку з морквою, яєць та майонезу.
Інгредієнти (на 2 порції):
- Пекінська капуста – 200 г
- Кукурудза маринована – 100 г
- Горошок маринований з морквою – 100 г
- Варені яйця – 2 шт.
- Майонез – 2-3 ст. ложки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за бажанням
Технологія приготування:
Підготовка капусти
- Пекінську капусту добре промити, обсушити та дрібно покришити.
Підготовка яєць
- Яйця відварити круто (10 хв після закипання), охолодити в холодній воді, очистити та дрібно нарізати.
Змішування інгредієнтів
- У мисці з’єднати подрібнену капусту, кукурудзу, горошок з морквою та яйця.
- Додати майонез, посолити та перемішати.
Подача
- Салат викласти в сервірувальну тарілку. За бажанням прикрасити зеленню.
- Подавати охолодженим.
Смачного! 😊
Комментариев нет:
Отправить комментарий